Thumbnail Image Thumbnail Image Thumbnail Image Thumbnail Image Thumbnail Image Thumbnail Image Thumbnail Image Thumbnail Image
Main Image

project factfile

project type Extension & Refurbishment
timescale 20 Weeks
budget £100,000
key features Glazed walls with views to garden

Grange Cross Lane, West Kirby

The existing house had an outdated and cramped kitchen with separate dining area. Our client had a growing family and needed an extension to create a combined kitchen and living room for their family and for social occasions.  The house has a wonderful, lawned garden and tennis court that was only accessible through a small side door.

We created a light and airy extension with large areas of glass and French doors, connecting the new dining and kitchen area with the garden via new stone steps to a terrace.  The use of contemporary internal finishes and a fully integrated kitchen has completely transformed this part of the house.